Exkluzív családi ház, gyönyörű kerttel, kültéri medencével

2941 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Révfalu csendes utcájában, a Mosoni-Dunától 180 méterre ajánlom figyelmébe ezt a rendkívüli adottságokkal rendelkező, mind megjelenésében, mind műszaki tartalmában ritkaságnak számító kétszintes családi házat.
Egy gyönyörűen parkosított 1016 nm-es telken található ez a színvonalasan kivitelezett, tökéletes állapotban levő ingatlan. Tágas terek, intim kert, környezettudatosság és energiatakarékosság jellemzi a házat!
És ez még nem minden!

Ez a 2005-ben saját részre épült családi ház a mai elvárások szerint is kiváló műszaki tartalommal épült. Ritka az olyan ingatlan, ahol az anyagok kiválasztására és a kivitelezés minőségére ennyire odafigyeltek volna.
Az egyedi tervezésű, közel 300nm alapterületű épület teljes felülete klinkertéglával borított. A téglaburkolat masszivitása, ellenállóképessége az épület értékét, presztízsét nagyban emeli. Falazata B38-as tégla + 5cm-es szigetelés+1,5cm klinkertéglaburkolat, mely jó energia háztartást nyújt.
A fűtésről egy prémium kategóriás Buderus gázkazán gondoskodik, a hőleadók a szobákban radiátor+falfűtés, a kerámiaburkolattal ellátott helyiségekben padlófűtés, az emeleten plusz mennyezetfűtés is beépítésre került. A nappaliban klímaberendezés is található, ami gyors megoldást biztosít akár a hűtés, akár a fűtés terén is. A ház rezsije méretéhez képest alacsony, ami a modern fűtési rendszereknek, a napkollektornak, a külső hőszigetelésnek, és a saját kútnak is köszönhető.
A melegvíz előállítását és nyáron a medence fűtését a napkollektor biztosítja, ill. egészíti ki. A melegvíz tárolását egy 400 literes melegvíztároló tartály biztosítja.
- fűtés: gáz (padló-, radiátor-, falfűtés, emeleten plafonfűtés is), nappaliban kandalló
- hűtés: nappaliban külön klíma, de kiépített falhűtés is van, emeleten plafonhűtés is.
Az alsó lakószint 202 nm alapterületű.
Egy tágas előtérből a közel 44nm-es, különleges kialakítású nappali nyílik, mely nagy belmagasságú, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal bír. A mennyezet 1/3 része kiváló hőegyenértékű üveggel fedett, melyre motorizált árnyékoló került felszerelésre, szélvédelemmel ellátva. A nappali másik ékköve egy fatüzelésű kandalló, mely meghittséget, jó hangulatot biztosít a hűvösebb estéken.
A konyha a nappaliból egy kétszárnyú, csodás ólomüveggel díszített ajtón keresztül közelíthető meg. Innen nyílik egyik oldalon a kamra, másik oldalról pedig a kazánház, mely egyben háztartási helyiség is és a fitnesz szoba, mely a kertből külön bejárattal is rendelkezik.
A nappali másik oldalán, egy elszeparált részen található 3 tágas szoba, 2 gardrób, 2 fürdőszoba és 1 tároló helyiség.
Az előszobából megközelíthető még egy vendég wc és a két autó befogadására alkalmas, elektromos garázskapuval nyitható, fűtött garázs további 36nm-en.
Az emelet rész féltetőtéri megoldással, nettó 61, bruttó 71nm alapterületű. Itt található 2 hálószoba és 1 fürdőszoba, konyha, kamra, valamint egy ötletesen a tetőtérben kialakított hobbyszoba.
A közös- és vizeshelyiségek járólappal, a szobák parkettával burkoltak. Minden fürdőszobában wc és bidet is van, a földszinten tusolók, az emeleten kádas a fürdőszoba. A vendég wc-ben kézmosó, wc, pisoar kapott helyet. Sokunk számára fontos, hogy valamennyi fürdőszobának ablaka van!

A tervezés során a szobákat úgy alakították ki a nyugodt pihenés érdekében, hogy fürdőszobákkal nem határosak, ill. az emeleti szint utcafronti, míg a földszinti privátrész elsősorban udvari tájolású.
Az ingatlan egyedi Thermoplan nyílászárókkal, központi porszívóval, riasztóval felszerelt.
A kert riasztó,- és kamerarendszerrel, infravédelemmel és automata öntözőrendszerrel rendelkezik. A nem füvesített területek természetes kőburkolatot kaptak.
Az automata öntözőrendszer vízellátását egy 70 m-es fúrt kút biztosítja. Erről tölthető a frissen felújított 4x12 m-es, 1,40m mély medence is.
Az udvaron 27nm-es fedett terasz ad helyet a családi, baráti összejöveteleknek, nagy méretű kemencével. Mellette egy külön bejáratú kamra található, ahol egy kinti hűtő, fagyasztó és nem utolsó sorban a kényelem kedvéért mosdó, és wc is van. A fedett teraszról csodás panoráma nyílik a medencére és a kertre. Nem vitás, olyan, mintha nyaralnánk…
A luxus minőség, az élhető terek, az úszómedence, a mesés kert, mind-mind meghatározza az ingatlan exkluzív alaphangulatát. Az ideális otthon megteremtéséhez a Dunapart közelsége, a kertvárosi légkör nyugalma, jó levegője is hozzájárul.
Az ingatlant a természetet kedvelő családoknak ajánlom, akik szeretik a nagy kertet, a tágas teraszt, a csendet és a meghittséget.
Ügyfeleimnek az adásvétel során teljeskörű lebonyolítást vállalok. Igény esetén díjmentes, bankfüggetlen hitel és CSOK tanácsadással, ügyintézéssel segítem őket.
A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését és személyesen szeretné megtekinteni az ingatlant, úgy kérem, hívjon az alábbi elérhetőségen:
Unger-Takács Anikó: +36702357733

In der ruhigen Straße von Győr-Révfalu, 180 Meter von der Mosoni-Donau entfernt, empfehle ich dieses zweistöckige Einfamilienhaus mit außergewöhnlicher Ausstattung, das optisch und technisch eine Seltenheit ist.
Auf einem wunderschön angelegten 1016 m² großen Grundstück gelegen, ist diese Immobilie von hohem Standard und in perfektem Zustand. Großzügige Räume, intimer Garten, Umweltbewusstsein und Energieeinsparung zeichnen das Haus aus!
Und das ist nicht alles!
Bei der Gestaltung wurden die Zimmer für eine ruhige Erholung ohne angrenzende Bäder, bzw. konzipiert. Der erste Stock ist straßenseitig, während der private Teil im Erdgeschoss hauptsächlich zum Innenhof ausgerichtet ist.
Das Anwesen ist mit einzigartigen Thermoplan-Türen und -Fenstern, Zentralstaubsauger, Alarmanlage ausgestattet.
Der Garten verfügt über ein Alarm- und Kamerasystem, Infrarotschutz und ein automatisches Bewässerungssystem. Die nicht begrünten Flächen erhielten eine Natursteinabdeckung.
Die Wasserversorgung der automatischen Bewässerungsanlage erfolgt über einen 70 m Bohrbrunnen. Aus diesem können Sie auch den neu renovierten 4x12 m, 1,40 m tiefen Pool befüllen.
Im Hof ​​befindet sich eine 27 m² große überdachte Terrasse für Familien- und Freundestreffen mit einem großen Ofen. Daneben befindet sich eine Speisekammer mit separatem Eingang, in der sich ein Außenkühlschrank, ein Gefrierschrank und nicht zuletzt ein Waschbecken und eine Toilette befinden. Die überdachte Terrasse bietet einen herrlichen Blick auf den Pool und den Garten. Es ist nicht zu bestreiten, es ist, als ob wir im Urlaub wären…
Luxusqualität, Wohnräume, ein Swimmingpool, ein traumhafter Garten bestimmen das exklusive Ambiente des Anwesens. Auch die Nähe zum Donauufer, die Ruhe der Gartenstadtatmosphäre und die gute Luft tragen zum idealen Zuhause bei.
Ich empfehle das Anwesen naturverbundenen Familien, die den großen Garten, die großzügige Terrasse, die Ruhe und Intimität lieben.
Während des Verkaufs führe ich für meine Kunden eine Vielzahl von Transaktionen durch. Bei Bedarf helfe ich ihnen mit kostenloser, bankenunabhängiger Kredit- und CSOK-Beratung und -Verwaltung.
Die in diesem Inserat erfassten Daten und Informationen zu der Immobilie wurden auf Grundlage der vom Auftraggeber gemachten Angaben ermittelt. Wenn Sie sich für das Inserat interessieren und das Objekt persönlich besichtigen möchten, rufen Sie bitte folgenden Kontakt an:
Anikó Unger-Takács: +36702357733

Unger-Takács Anikó

Unger-Takács Anikó

Irodavezető, értékesítési vezető
Győr
+36 (70) 235 7733
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.