3 szobás családi ház a magyarvároson!

1415 Nyomtatás Ajánlás Facebook

3 szobás családi ház a magyarvároson!

Új ingatlan vásárlása miatt eladóvá vált Gyula Fürdőváros Magyarvárosi városrészén egy csendes, rendezett utcában lévő, a belvárostól mindössze 10 perc gyaloglással megközelíthető 1960-as években épült és 2018 évben felújításokon átesett (fűtés, burkolás, nyílászárók) vegyes falazatú családi ház.
Az ingatlan helységeinek elosztásából adódóan tökéletes lehet akár több generációs családok részére is, mivel a házban minden helység tágas és kényelmes illetve két külön bejáratú szoba lett kialakítva. A konyha is korszerű, amelyhez tartozik egy szép, hűvös kamra is. A ház központi részén egy közlekedőt találhatunk, amelynek köszönhetően az összes helység külön-külön megközelíthető, így könnyebbé téve a mindennapi együttélést akár nagyobb családok részére is. Az ingatlanban a fürdőszoba is szépen felújított és jól felszerelt. Az ingatlan fűtéséről egy korszerű Westend típusú kombi gázkazán és lapradiátorok gondoskodnak. A házban a felújítás során a teljes villamos hálózat korszerűsítése, nyílászárók cseréje (új műanyag) is megtörtént. Az ingatlanhoz tartozik egy 624 m2-es teljesen körbekerített udvar is, ahol egy garázs és több tároló helyiség lett építve.

Az ház lakóterülete: 97 m2.
Az udvar összesen: 624 m2.

Amennyiben ez a hibátlan elosztású, felújított, alacsony fenntartási költségekkel rendelkező ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06 70 / 457-4392 telefonszámon, a hét bármelyik napján.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.